عطاری آنلاین ویترین فود - خرید اینترنتی با کیفیت
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.

معجره روغن سیاهدانه برای ابرو و موها

خانمی در حال زدن روغن سیاهدانه به ابروهایش است

سالیان طولانی است که هزاران نفر از روغن سیاه دانه برای خواص درمانی آن استفاده می کنند.به دلیل خواص روغن سیاهدانه، از این محصول گیاهی و بینظیر در غذا ، دارو و حتی برای محصولات زیبایی استفاده می شود. خواص روغن سیاه دانه برای ابرو از جمله کاربرد های معروف این روغن جادویی است.

ساختار روغن سیاهدانه:

حال می خواهیم بدانیم که روغن سیاهدانه چیست و چه چیزی این محصول گیاهی را بسیار ارزشمند کرده است؟ عصاره روغن سیاه دانه از دانه ای به نام سیاهدانه گرفته و استخراج می شود.

این گیاه دارای برگهای بنفش کم رنگ است و بیشتر در آسیای غربی ، خاورمیانه و اروپای شرقی یافت می شود. تحقیقات مختلف نشان داده است که روغن سیاه دانه دارای فواید بسیاری ست. از این رو روغن سیاه دانه برای ابرو و موها بسیار مفید است.

روغن سیاه دانه حاوی عنصری به نام تیموکینون ، آنتی اکسیدان وخواص ضد التهابی است. مطالعات نشان داده است که این عنصر می تواند احتمال ابتلا به تومور را کاهش دهد.

روغن سیاه دانه همچنین می تواند در پخت و پز ، نوشیدنی ها ، و سالاد استفاده شود. همچنین می توانید از روغن سیاه دانه به طور مستقیم روی پوست خود استفاده کنید یا آن را به صورت کرم و لوسیون ها مصرف کنید.

خواص روغن سیاه دانه برای ابرو

روغن سیاه دانه برای ابرو و مو معجره می کند

اگر بخواهیم به یکی از اصلی ترین خواص و موارد استفاده از روغن سیاهدانه اشاره کنیم، می توان از خواص بینظیر این محصول بر روی مو اشاره کرد. ناگفته نماند که خواص روغن سیاهدانه برای ابرو یکی از اصلی ترین خواصی است که موجب استفاده ی بسیار زیاد از این محصول برای بسیاری از افراد بخصوص خانم ها شده است. ثابت شده است که گنجاندن سیاه دانه در رژیم غذایی می تواند شاخص توده بدن فرد را کاهش دهد و سلامتی بدن، پوست و مو را تضمین می کند.

همچنین این روغن دارای خاصیت ضد دیابت است ، بنابراین به کاهش دیابت و کنترل سطح قند خون کمک  شایانی می کند.

اما یکی از موضوعات اساسی که می خواهیم به آن اشاره کنیم تضمین زیبایی پوست و مو با روغن سیاهدانه است  زیرا روغن سیاهدانه یکی از بهترین روش ها برای رشد مو و ابرو و همچنین حفظ زیبایی و در امان ماندن از آسیب هایی چون موخوره  است.

مطالعه بیشتر
درمان موخوره با روغن های گیاهی

خواص بینظیر روغن سیاهدانه برای ابرو ، مو و پوست:

روغن سیاهدانه خواص بینظیری را برای سلامت بدن و همچنین برای زیبایی پوست و رشد و تقویت ابرو و حتی موها دارد از این رو اگر بخواهیم بطور کلی خواص آنرا بررسی کنیم، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اگزمای پوستی را کاهش می دهد: اگزما یک بیماری پوستی است که باعث خارش و خشکی و پوسته شدن پوست می شود. این بیماری معمولاً در بین کودکان ظاهر می شود اما در هر سنی ممکن است بروز کند. طبق نتایج تحقیقات بدست آمده، روغن سیاه دانه برای کسانی که این نوع بیماری پوستی را دارند مفید است. از این رو روغن سیاه دانه می تواند باعث رفع و کاهش علائم اگزما شود.

مطالعه بیشتر
درمان اگزما به روش خانگی

  • از بین بردن آکنه: طبق نظریات بدست آمده ، روغن سیاه دانه حاوی خواص ضد میکروبی و ضد التهابی است. این خواص می تواند به کاهش آکنه و عوارض جانبی مختلف آن مانند التهاب کمک کند.
  • رفع و درمان پسوریازیس: اگر بخواهیم به یکی دیگر از خواص بسیار ارزشمند این محصول بینظیر اشاره کنیم می توان به درمان پستوریازیس اشاره کرد.

استفاده از روغن سیاه دانه مزایای ضد پسوریازیس دارد. پسوریازیس یک بیماری مزمن پوستی است که علائم آن می تواند پوسته پوسته شدن پوست ، التهاب و لکه های قرمز پوست باشد. روغن سیاه دانه می تواند به کاهش این علائم پسوریازیس کمک کند.

  • آبرسانی به موها: روغن سیاه دانه مانند روغن آرگان همچنین می تواند برای حفظ رطوبت موهای شما مفید باشد.

مطالعه بیشتر
آیا فواید روغن آرگان را می دانید؟

روغن سیاه دانه مانند روغن زیتون و روغن کنجد به حفظ رطوبت آنها در طول روز کمک کرده و موهای شما را نرم و براق می کند.

معجزه ای به نام روغن زیتون برای جوش صورت

  • رشد و تقویت مو: روغن سیاه دانه بدلیل ترکیبات بسیار غنی و ارزشمندی که دارد می تواند تامین کننده مواد و ویتامین های مورد نیاز مو و ابرو باشد و باعث رشد و تقویت آنها شود و همچنین از ریزش آنها جلوگیری کند. از این رو روغن سیاه دانه برای ابرو مفید است.
  • پوست را مرطوب می کند: روغن سیاه دانه همچنین می تواند به مرطوب سازی پوست کمک کند. با دادن رطوبت و آبرسانی کافی به پوست ، آن را بهبود می بخشد.
  • زخم ها را التیام می بخشد: با استفاده از روغن سیاه دانه بر روی زخم ها ، به کاهش التهاب و همچنین به زندگی میکروب هایی که در پوست ما قرار دارند، خاتمه می بخشد ، بنابراین به روند بهبود زخم نیز کمک می کند.

در واقع روغن سیاه دانه به رشد فیبرهای جدید کلاژن کمک می کند و می تواند محرک باشد فاکتورهای رشد مانند کمک به بدن برای ایجاد پوست سالم را افزایش می دهد.

  • به جلوگیری از سرطان کمک می کند: روغن سیاه دانه حاوی تیموکینون است که می تواند در تأثیر آن بر آپوپتوز و در انواع مختلفی از سلول های سرطانی مانند سرطان مغز ، سرطان پستان و سلول های سرطان خون کمک کند. با این حال ، تحقیقاتی که بر روی این خاصیت تیموکینون روغن سیاه دانه انجام شده است ، فقط بر روی سلولهای سرطانی استفاده شده است . سیاه دانه برای کم خونی مفید است.

مطالعه بیشتر
درمان کم خونی در طب سنتی چیست؟

 چیزی که روغن سیاه دانه را بین افراد معروف کرده است خواص روغن سیاهدانه برای ابرو است

همانطور که می دانید ابرو نقش بسیار زیادی را در زیبایی و جذابیت افراد ازجمله خانمها و همچنین آقایان دارد. از این رو تمامی افراد در سنین مختلف خواستار ابروهایی پر پشت و زیبا هستند تا زیبایی صورت و چشمان آنها بیشتر مورد توجه قرار گیرد. اما عوامل بسیار زیادی از جمله کمبود ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز برای بدن، استفاده از کرم ها و لوسیون ها و همچنین مواد آرایشی نامناسب ، آلودگی هوا، نداشتن تغدیه ی مناسب از جمله مواردی است که باعث ریزش و کمتر شدن تراکم ابرو ی افراد می شود.

از این رو به دلیل خواص روغن سیاهدانه برای ابرو، می توان این محصول کاملا گیاهی را بعنوان تغذیه ای سالم برای رشد و ترمیم ابروهای خود استفاده کنید زیرا این محصول به دلیل ترکیبات کاملا ارگانیک و گیاهی که دارد علاوه بر تامین مواد مغذی مورد نیاز برای ابروهای شما، زیبایی را به موها و ابروهای شما به ارمغان می آورد از این رو افراد این محصول را بعنوان معجزه ی زیبایی خود بطور دائمی استفاده می کنند. تهیه این روغن بسیار حائز اهمیت است از این رو توصیه می شود که از عطاری های آنلاین مانند عطاری آنلاین ویترین فود تهیه شود.

0
دیدگاه‌های نوشته

جواب سوال‌هاتون رو می‌تونید در زیر پیدا کنید. در غیر اینصورت از ما بپرسید، ما همیشه به سوالاتتون جواب می‌دهیم.
چطور تلفنی سفارش بدم؟
شما می‌تونید با تلفن 02122953584 داخلی 1 تماس بگیرید و یا از طریق واتساپ سفارشتون رو به شماره‌ی ۰۹۳۹۱۸۷۳۱۴۷ ارسال کنید.
شرایط ارسال رایگان چیه؟
ارسال برای خریدهای بالای 200 هزار تومان به سراسر کشور، رایگان است.
آگاهی از وضعیت سفارشات
شما می‌تونید با مراجعه به بخش پیگیری سفارشات در پنل کاربری خود و یا تماس با تلفن 02122953584 داخلی 2 و یا از طریق ارتباط با واتساپ ۰۹۳۹۱۸۷۳۱۴۷ از وضعیت سفارش خود مطلع شوید.
درخواست مرجوعی سفارش
بعد از رسیدن سفارش شما 24 ساعت زمان دارید، می‌تونید با تلفن 02122953584 داخلی 3 تماس بگیرید و یا با استفاده از بخش تیکت‌های پشتیبانی در پنل کاربری سایت، درخواست مرجوع نمودن رو ثبت کنید.